Lek med bloggen

Lek med bloggen

OK, nu har jag lekt runt lite och ändrat lite här på bloggen.

Jag vill nämligen testa att få in lite större foton för jag tycker det är så läckert. Dessutom skulle det underlätta eftersom jag oftast spar “bloggfoton” som 800pxl breda för då kan jag ha dom både på flickr och här i bloggen. Fast i bloggen får jag alltid ändra koden så bilderna blir max 500pxl breda istället. Tänkte jag kunde få slippa det momentet om jag gör så här. Har oxå tagit bort en av menyerna så det bara är en sida kvar. 🙂
Gillas eller inte gillas?

Testar den här bilden från Djura bok & papper.

Jag var där och fotade Linda till en av högskoleinlämningarna. Detta blev en bild av två som jag ska lämna in på den uppgiften. Man skulle fota en “verksamhet” i närheten där man bor, men inte sitt eget jobb typ. Så jag valde att åka hem till Linda som har Bokbinderi och så var jag till Sverre som har bageri i sitt garage här i byn. Det fotot har jag inte gjort i ordning ännu…

Comments are closed.