Tjohej!

Tjohej!

Jag har precis fixat klart uppgiften med foton på 5 känslor!

*phuuuu*

Därmed inte sagt att jag lyckas få dom andra att tycka samma sak som jag tycker, men jag ska jobba bra på det.. hehe.

Nu är det bara eeeeen härlig uppgift kvar att göra, nämligen att sammanställa alla bilder och uppgifter vi gjort i en portfolio och skriva den nätta mängden av 1500 ord om vårt fotograferande. *GAH!*

Har iallafall börjat kladda lite så jag tror jag har ett koncept. Knappast det lättaste att skriva ihop när man inte vet var man ska börja och inte har några som helst hållpunkter som vi skall väva in i texten. Är det högskolan i ett nötskal eller? Föresten, jag sa att det var en “nybörjarkurs” där man inte behövde ha några som helst förkunskaper va? ehrrr…

Nåja, uppgiften skall lämnas in och jag ska banne mig ha mina poäng. Sen är det den andra fotokursen som skall fixas klart innan sommaren är slut. Basta! 🙂

One thought on “Tjohej!

  1. Du har fattat exakt rätt – DET är högskolan i ett nötskal!!! 😉

    Lycka till ändå med dina uppgifter! Du fixar det säkert – bara flumma på!! 😀

Comments are closed.

Comments are closed.