Fårsläpp

Fårsläpp

Är väl inte riktigt som “hjärnsläpp” men näst intill kanske? 😉 Iallafall så tenderar det att fåren själva har hjärnsläpp eller rent av inte så många “getter hemma”, och jo, det är nästan sant. Jösses vilka vimsiga gaphalsar så fort dom kommer ifrån varandra. Trodde dom skulle bäa ihjäl sig ett tag…

Jag behövde iallafall inte ens åka iväg för att titta på fårsläpp, jag tog mig bara en promenad ner i byn. Kanske för att jag var lite förfrågad oxå om jag kunde hjälpa till, och självklart kunde jag det. Jag fick vara stängselvakt över vägen, plättlätt! 😉

En liten glimt av dom ulliga gulliga… kommer säkert nån mer framöver.

Bara jag har fått lite ok från hästtjejerna jag fotade i går så kommer det lite hästfoton oxå! 🙂 Var iväg och fotade när dom tränade western, men tyvärr är ju ljuset i ridhus inte att skryta med så man får verkligen ha tungan rätt i munnen för att få till något vettigt. Men det är bra övning trots allt. Nästa helg ska jag iväg och fota ett hästsläpp + att jag ska försöka hinna med att fota westerntävlingarna som pågår i Insjön hela lördagen. 🙂

Comments are closed.