Fler “bäär”

Fler “bäär”

Har redigerat några fler foton från fårsläppet i fredags.

Fåren blev dock inte så “vilda och galna” som vi hade förväntat oss, men lite sprang dom runt iallafall. Tyvärr delade dom upp sig i smågrupper så det blev inte lika skoj foton av det som att se hela gruppen med nästan 60 djur springa runt… 🙂 Ska försöka gå ner nån kväll och se om jag kan fånga ett “lamm-race”. Det brukar dom roa sig med på kvällskvisten för att prova på friheten.

I förra veckan gick jag och familjens nya fotograf ner till bryggan och fotade lite. Blir det bara lite grönare runtomkring där nere så kan nog bryggan vara riktigt användbar till olika foto sessioner! Tur man har nära.

Blev inga bilder tagna nu med älven som bakgrund men det får jag lov att testa nästa gång. Kan bli hur fint som helst tror jag.

Comments are closed.