Kors i taket!

Kors i taket!

Det var så fint väder idag (om än kyligt) så jag kände att jag ville ut och fota lite mer så jag frågade sonen om jag fick fota honom en stund.
-Ja, det går väl bra. (vad sa han??? – kors i taket!)

Han fick order om lite klädbyte så det pustades väl lite, men inte värre än att det gick att överleva. 🙂 Sen gick vi ut på baksidan där det var mycket grönska och solen sken genom dom små löven. Tog med mig reflexskärmen, men det är inte helt lätt att manövrera den med ena handen och kameran med den andra kan jag säga… krävs lite mer teknikövning på den.

Här är lite bilder från vår fotostund.
OK – ge mig ett smaijl!

Min favorit blev den här sista bilden, det är sällan det går att få så bra bilder på den här killen ska ni veta. 😉

Föresten hoppade jag högt av glädje här på kvällskvisten då jag var in och kikade på Emelie Ohlssons blogg! Inlägget om hennes kurs-DVD – jag hade vunnit namnförslaget och därmed oxå vunnet ett exemplar av skivan. TJOHEJ vad skoj! Inte nog med det, det var även ett presentkort på 1000kr gällande hennes kurser. WOW, kan knappt tro det, ser verkligen fram emot att gå en kurs för henne för hon verkar så oerhört lättsam och rolig som person. 🙂

2 thoughts on “Kors i taket!

  1. KUL när ungarna ställer upp!! 😀 Härlig porträttserie!!! 🙂

    Och GRATTIS till vinsten!!! Spännande med kursen! 😀

  2. Härliga kort! Och där var ju Zeke oxå! =) =) =) Han är verkligen lik vår Zpikey. =)

    Kram

Comments are closed.

Comments are closed.