Hästvinklar

Hästvinklar

Var ut i tjejhagen en dag förra veckan och fotade lite, men damerna var inte så värst samarbetsvilliga så det fick bli lite annorlunda perspektiv på häst istället. 🙂

Nu tycker jag vi hjälps åt med att hålla tummarna på lördag för att det skall vara soligt och fint väder!! Jag ska fota häst hela dagen i princip så regn är inte att önska direkt. (tyvärr verkar det vara gott om den varan utlovat – hoppas dom ändrar sig!)

EFTERLYSNING: Två barnfamiljer som vill bli fotograferade! 🙂 Jag vill gärna få öva lite mer på en hel familj, så vill du göra en TFP-fotografering med familjen så hör av dig! (kontakt-info på fotosidan – knapp längst upp) Fotograferingen vill jag kunna boka in inom dom närmaste veckorna. Antingen kommer ni hit till mig där det finns stora härliga öppna vidder eller så åker jag till dig – i mån av tid – om du står för reseersättningen. Jag vill att fotograferingen sker utomhus i första hand. Ca 1 timmes fotograferande som ger ca 10 bilder.

3 thoughts on “Hästvinklar

 1. Den översta bilden är underbar!

  (Vad tvungen leta igen dig här ute i rymden när du sa att du hade en blogg. ;))

 2. Wow, vilken fotograf du är!
  Brukar ju kika på inkywings blogg men nu hittade jag även hit.
  Du ska ju verkligen satsa vidare på detta, vad avundsjuk man blir. Själv försöker man få till några foton på gjorda kort så att folk kan få en hum om hur man gjort. Ofta blir de inte alls som man vill.
  Men, men, med en jättebillig, enkel digitalkamra typ “skratt och knäpp” samt en helt obildad fotograf så kan det ju inte bli bättre.
  Ett verkligt stort Lycka till med fotandet önskar jag dej.
  Hälsningar från Monica W

 3. Hej Lisa!
  Ser att du söker en barnfamilj att knäppa lite kort på. Läste tidigare på din blogg om det och blev lite intresserad, men jag hade mer tankar på att få några foton på mig och döttrarna (9 och 7 år) som en överraskning till sambon. Kan detta vara något av intresse i så fall? Annars kanske jag kan övertala sambon att vara med också om du hellre vill ha en “hel” familj? Du kan väl höra av dig på något sätt om du är intresserad.

  /Millan

Comments are closed.

Comments are closed.