Himmel!

Himmel!

Ja, men visst!

Är det inte fantastiskt? Sån här himmel har vi haft nästan hela dagen idag och det var helt omöjligt att låta bli att gå ut en sväng. Jag och lillasyster promenerade ut på Sjöbotten till den gulaste av alla gula åkrar.


Lekte lite med textur på denna för att få lite mer liv i den. Men ni ser va? Maskrosor så långt ögat kan nå och åkern lyser verkligen lång väg. Hur härligt som helst och man blir GLAD av att se den!

På vägen dit såg vi två svanar ute på en åker och vi lyckades faktiskt komma hyfsat nära så det gick att fota innan dom blev skrämda och flög iväg…

Vi fotade…

Plockade…

och luktade på maskrosorna. 🙂

Man blev gul både här och där, inte minst om benen eftersom vi tog oss igenom hela åkern och tog en annan väg hem. ;-D

Kolla tjejen med egen fotoväska och allt… det dröjer nog inte länge förrän hon har mer koll på kameran än vad jag har! ;-D

När vi kom hem passade vi på att fika ute på altanen och faktum är att jag på nått sätt lyckades sitta i solen så länge så det blev en liten kant från tröjan!! Det händer ju inte så ofta. Men det var varmt och skönt och jag var så trött så jag orkade bara ine flytta på mig. 😉

I morgon ska jag ut och fota hästar så jag hoppas verkligen att regnet dröjer till framåt kvällen eller så, det skulle bli perfekt. Eller att det inte kommer alls… det vore nog faktiskt ett snäpp bättre ändå. Det är blött nog så det räcker här faktiskt.

Föresten, ni har väl sett att jag bytt logga där uppe!? Kände att det var dags att plocka in lite mer sommar. Hästar i all ära, men det var ju *snö* (hemskt ord) på backen. Nu känns det väl lite varmare va?

Comments are closed.