Hästdag

Hästdag

Idag blev det verkligen en hästdag!

Först iväg för att fota ett sto som skulle släppas på fribetäckning tillsammans med ett gäng andra ston, och efter lunch tuffade jag iväg till Insjön där det var Westerntävlingar. Tyvärr stannade jag inte så länge där för det började regna skurvis för att sedan övergå till mer ihållande ett tag. Då pep jag iväg. Hann både handla och komma hem innan det ens började ge med sig.

En liten kik från stosläppet

Naglade inte skärpan 100 på denna, men jag gillar bilden ändå. Först var det full fart i hagen ett par vändor och sen var det inte alls intressant att springa mer. Mat var nog godast ändå! 😉 Jag som är van våran lilla “pojk-flock” där det är betydligt mer livat när man släpper in en ny häst. Här släppte dom 6 ston som knappt kände varandra men inte blev det nått väsen för det inte… bara att konstatera – ston är rätt trista. Haha. Å andra sidan så var inte hingsten där ännu och jag vet sedan tidigare att det kan bli *betydligt* mer dispyter stona emellan när han kommer in i bilden. Nåja, är det lugnt så blir det iallafall inte så mycket skador och det tror jag alla hästägare uppskattar!

Nu ska jag se om jag ska fortsätta redigera bilder eller helt enkelt gå ut och stänga av en dator för att det är åska på ingång. Vet inte riktigt vilket hålll vädret tar vägen åt, men mörkt är det! Usch!

2 thoughts on “Hästdag

  1. En fotopromenad låter skoj! Vore roligt att komma ut till dig och fota dina hästar. Islandshästar är väl små och snälla va?

Comments are closed.

Comments are closed.