Mer konst(iga) fåglar!

Mer konst(iga) fåglar!

Upptäckte ju lite fåglar på högskolan för några veckor sedan, men då hade jag bara mobilen med mig typiskt nog så det blev bara ett par foton via den.
Gången efter tog jag med kameran och letade reda på några fler att fota. Fast det var väl inte så många den här gången som hade en vettig “art” i botten, men är det konst(igt) så är det! 🙂


Eldfågel & Jordfågel


Luftfågel & Vattenfågel


Finns det nått som heter snabel-fågel? ;-DD Ser mer ut som en myrslok än en fågel… fniss…


Snacka om spinkfågel?! Eller rent av en plockad höna kanske? Minns inte vad det stod att det skulle vara heller…


Och den här stackarn… snacka om att ha lirat i fel lag. 😉


Avslutar med en som iallafall både ni och jag har koll på! En stork. 🙂

Ja, jösses vilken fågelskådning, men skoj är det och jag fortsätter hålla utkik efter konst(iga) fåglar. Vill du se fler så ränn över till AnnaKK och kika i hennes blogg, dom dyker upp vart efter!

One thought on “Mer konst(iga) fåglar!

  1. Så himla fina!!!

    Jag var allt mäkta impad över att ungarna i dina barns skola kunde göra såna mästerverk – men nu föll ju poletten ner lite bättre, kan jag säga… Du hade alltså hittat dem på HÖGSKOLAN! 😀 Så då är det kanske blivande bildlärare som har gjort dem!? 🙂

    Jag “glömde” visst att ta mej mej de konstiga fåglarna när jag flyttade bloggen… Får se om jag tar upp projektet igen, eller om det kommer nåt nytt vart det lider. Men det var iallafall jättekul att få se dessa också!!! 🙂

Comments are closed.

Comments are closed.