Dimma över älven

Dimma över älven

Fredagen bjöd på riktigt härligt väder, lite värme för en gångs skull. Satt inne och såg hur dimman hopade sig över älven eftersom den troligen förde med sig massor av kallvatten uppifrån Siljan.

Då var det bara till att hugga tag i kameran och bege sig på promenad. 🙂 Även lillasyster tog med sig kameran (så klart) och följde med ner.


Detta är grannens brygga, vi står på nya ångbåtsbryggan och fotar. 🙂


Mästerfotografen! 🙂


Och medan vi stod där och pratade med några andra som gått ner för att kika på nya bryggan så lättade dimman. Eller… rättare sagt, det såg ut som den följde med älven nedströms och försvann…. lustigt. Vi gick hem och lagade lite mat och när jag tittade ut så var det massor av dimma igen över älven.

I övrigt har jag njutit av en helt underbar “sommarhelg”. Vi har haft hyfsat varmt och även om regnet spökade med oss i helgen så var det iallafall varmt. På söndagen var jag iväg och red ridlektion och det kom regnskurar utan dess like emellanåt. Som tur var så var dom korta så vi kunde parera lite och välja när vi skulle sticka ut näsan och fixa med hästarna. Red gjorde vi i ridhus så vi hade iallafall tak över huvudet den stunden. 🙂

Både gårdagen och dagen har bjudit på solsken och massor av värme. Det är bara att njuta och ta emot. Satt och fikade på altan igår och kopplade bort livet si så där 20 minuter eller nått… myyyys.

Comments are closed.