Dagens resultat…

Dagens resultat…

… NADA!

värken i huvudet och nacken tog över mig och jag har tillbringat nästan hela dagen horisontellt. Petade i mig värktabletter och lyckades överleva hyfsat men det fanns ingen mer ork till att ta sig iväg och fota. Lyckades manövrera mig ner till hästarna och packa mat, det är dagens bravad. Då fick jag oxå så pass mkt syre i hjärnan att jag kom på varifrån värken troligen uppenbarat sig.

Vi var ju i skolan igår kväll… i datasalen. 16 datorer i ett klassrum. = syrebrist. Någon genial sak har installerat en sån här fläkt i taket för att få in luft. Vi satt nedanför den fläkten. Vi hade den avstängd till att börja med men sen när dom flesta började kippa efter andan fick läraren sätta på den efter rasten vi hade och sen stod den och blåste rätt kraftigt resterande tiden. Kände inte då att det drog, inte i nacken iallafall… *suck* Det är iallafall bästa förklaringen jag har, i tillägg till att man har en förkylning och inte är helt pigg i knoppen från början så satt det där nog som en smäck skulle jag tro.

Kom på att det är fredag oxå. Jipppi…. eller nått. Svårt att vara sprudlande i det här tillståndet. Har iallafall grävt fram lite mat ur frysen så får vi hoppas att det tillagar sig hyfsat fort på egen hand. 😉 Sen får jag väl sladda ner i soffan igen med vetekudden ytterligare en vända. Skön var den, även om den inte hjälpte så otroligt mkt tidigare.

Comments are closed.