OK, nästan tillbaka

OK, nästan tillbaka

När allt är nytt och man inte riktigt har hittat alla styrspakar så blir det lätt förvirrat känner jag. Har ju lyckats lära mig att byta färg på den gamla bloggen på ett kick, men nu var det inte så enkelt längre… *typiskt* 😉

Hur som helst, nu hoppas jag alla ser vitt i bakgrunden. Får se om vi pillar dit det där gröna som var längst bak eller inte… vet inte vad som blir bäst. Det är kära kusifin Milo som har hjälpt mig med detta. *TACK* 🙂

Idag får det bli fotouppdrag. Ska försöka åtminstonde. MÅSTE göra klart ett par uppgifter till skolan så jag får det ur världen… det tynger på mina axlar… Och det känns bokstavligen… jag har världens värk i axlar och nacke, och det är troligen det som strålat upp till en makalös huvudvärk. Kan knappt sitta här längre vid datorn så nu är det rörelse och skoluppdrag som får gälla idag så får vi se om jag kan få igång den här stelbeningen lite.

Comments are closed.