yes!

yes!

Efter lite pill fick jag till loggan *på mitt vis*. 😉
Nu börjar jag känna mig lite mer hemma här i nya bloggen… hihi.

Nu är det tydligen melodifestivalen på dumburken och lillasyster önskade att få titta så jag föll till föga. Med tanke på att hon redan nu är uppe en timme på övertid mot normal läggtid så gissar jag att hon önskar att få gå och lägga sig inom kort. 😉

Har just kollat inledningen, och första låten med dom röda tomtarna var nog den bästa… *GARV*

God kvällsmat är intagen och nu fortsätter vi på vinpannan vi lyckades hitta i skåpet så nu är livet toppen… hihi.

One thought on “yes!

  1. Grattis till nya bloggen! Skönt att slippa reklam va…
    Ser kuligare ut också! Här ser vi också på M-festivalen. Jag undrar om det är sista gången? Känns så lite roligt… Samma gäller för Let´s dance – vad ska vi nu göra om fredagarna? Lyssna på radio? Ja, kanske är det bättre så…

Comments are closed.

Comments are closed.