Härligt eftermiddagsljus

Härligt eftermiddagsljus

Inte allt för många grader, ett härligt ljus och lite sällskap av en muttrande son som slitits från datorvärlden några minuter för att bli påtvingad lite frisk luft. 🙂 Medan jag packade hästarnas mat så fick sonen bära kameran med instruktioner om att *ta kort på det du “ser”*. Ville inte säga så mycket mer, för jag tyckte det kunde vara intressant för både honom och mig att låta honom göra det på sitt sätt. Ok, jag fick säga till honom att “gå iväg och ta kort på hästarna eller nått” för att få honom ur fläcken, men annars blev han inte instruerad något mer. Kameran hade jag ställt in på en inställning som jag tyckte var lämplig då och där. 🙂

Ett litet collage med några av hans bilder:

Lite skoj att se vad han verkligen “såg” när han gick runt med kameran.

Tog ett par bilder jag med, men hade ingen större inspiration då det känns som man fotat det mesta 300ggr här hemma i byn. 😉

Comments are closed.