Dags att tävla lite.

Dags att tävla lite.

Idag fick jag hem tre nya kompisar som skall få vara med mig när jag fotograferar barn. Det är bara ett litet problem – jag vet inte vad dom ska heta! Kan ni hjälpa mig att döpa dom?

image

Det är en Elefant, en Dinosaurie och en Apa. 🙂

Av dom förslag jag får in så väljer jag ut en vinnare som får en fri barnfotografering om 1h. (i studio eller ute – du väljer! Värde 795:-) Som vinnare får du även 50% rabatt på samtliga varianter av bilder (förstoring, canvas, tavla, bildfil). Vill du kika på mina ordinarie priser så hittar du dom HÄR!

Gör så här:
Kommentera under det här inlägget.
Berätta vilket av djuren du gillar bäst och hitta på ett namn till den!

Senast den 31 januari vill jag ha ditt förslag. Kort därefter presenterar jag en vinnare samt vad djuren kommer få heta! 🙂

6 thoughts on “Dags att tävla lite.

  1. Alltså, nu råkar ju jag vara världsmästare på det här med namn! 😉 Ser ju direkt att dom heter Åke, Bosse och Gunnel! Ja Apan är ju Gunnel då, det ser ju vem som helst! =) Paddan Bosse gillar jag helt klart bäst! Pellefjanten Åke funkar bra han med! :-))) Hoppas allt är bra med du! kramkalas!

  2. Vilka superfina kamerakompisar du har köpt. Barnen kommer älska dem!
    Jag tycker att du ska döpa djuren efter kända barnfigurer, till exempel Nicke Nyfiken, Dumbo och Dino. Barn är inte blyga inför dem de redan känner 🙂

  3. Men det ska ju stå fanta i min tidigare kommentar! Rättstavning. . . .

Comments are closed.

Comments are closed.