En riktigt trevlig kväll på travet!

En riktigt trevlig kväll på travet!

Igår kväll var jag bjuden upp till Dalatravet i Rättvik som en av 10 finalister i deras fototävling “Längta till Dalarna”.
Som finalist fick jag två fribiljetter till travet med tillgång även till stallbacken om jag ville, samt middag för två personer. Riktigt trevligt. Man kan väl säga att det inte är allt för ofta jag springer på trav precis, även om det faktiskt HAR hänt nån gång. Har dock ingen koll på den typen av hästar tyvärr så det blev inget spelande. Hade ju varit kul att haft en Harry Boy eller nått, men det blev ingen sån heller.

Vi blev serverades en Dalatallrik med kött och fisk från lokala producenter. Mycket gott! Vi hann lagom äta upp för att efter 5e loppet ta oss till vinnarcirkeln där förstapristagaren skulle presenteras i fototävlingen. Lite småpinsamt nervöst att stå där, fast vi var ju iallafall 10 stycken och det pirrade säkert i allas magar just då. Med ett rungande eko lästes motiveringen upp av vinnarbilden och jag började få mina aningar och jo, visst var det så – JAG VANN!!!!

HIPP HURRA!!!! Så sjukt roligt och så sjukt pinsamt att behöva säga något i mikrofånen sen… haha. Det ekade gott så jag vet nog knappt vad jag sa, men det blev så kort som möjligt. Inte riktigt min grej det där med mikrofåner. tsss….

Denna bild vann jag med: (fotad midsommar 2011 här i Söder Rälta)

Det var nog första och enda gången jag vinner 5000kr på travet… haha!
Det blev inget besök på stallbacken då det var blött överallt och det småregnade fortfarande till och från. Vi var dock kvar en stund så maken fick sig en kopp kaffe efter maten och så pratade vi med några andra finalister en stund till innan vi bröt upp och tog oss hemöver.

Passar på att än en gång tacka för alla gratulationer mm som jag redan hunnit få via Facebook mm. Det är fult att skryta i det här landet, men faktum är att jag känner mig allt lite stolt över att ha vunnit och kammat hem ett sånt fint pris. (det blir en kökssoffa till nya hallen föresten – om nån undrar!) 🙂

2 thoughts on “En riktigt trevlig kväll på travet!

  1. Vad kul, grattis!

    Dessutom må jag tillägga att jag tycker bilden är riktigt bra. Gillar att du fått med det röda i bakgrunden.

Comments are closed.

Comments are closed.