Planerar lägga ut bilder till försäljning.

Planerar lägga ut bilder till försäljning.

Har samlat ihop lite olika bilder som jag tänkte jag skulle lägga ut till försäljning. Som tavlor alltså. Tanken är att man ska kunna välja på några olika storlekar i pappersförstoring och ett par storlekar som canvastavla.

Frågan är om jag ska lägga ut det här på sidan och använda mig av paypal eller om jag ska göra det i min nuvarande webbutik som hör ihop med stämplarna. Det är ju samma företag i botten menar jag. Kruxet är att jag måste byta webbutik senast i höst eftersom jag inte längre har samma utbud av varor som jag har haft. Då måste allt göras om. Ska klura lite på saken eftersom jag ändå vill ha ut bilderna så snart som möjligt nu när jag kommit till skott att samla ihop dom. 🙂

Några synpunkter? “Riktiga” webbutiken där det kanske blir ett lite bättre upplägg, dock endast möjlighet att förskottsbetala via Bankgiro, eller här på sidan med ett lite sämre utseende och istället endast möjlighet att betala via PayPal.

Comments are closed.