Gult är inte fult!

Gult är inte fult!

Man blir glad av gult – i alla fall när det är varmt och skönt och solen lyser och man är på en stor åker med ett hav av maskrosor!

Förra året var vi där den 19e maj, i år blev det den 26e, lite senare alltså, trots att våren började långt mycket tidigare detta år. Här hos oss har det dock varit en ganska lång och förhållandevis kall vår, men jag klagar ändå inte, så länge jag slipper snön så är jag nöjd. 🙂

Tog med mig dom två objektiven som jag nu använder mest, nämligen 24-70/2,8 och 70-200/2.8. Faktum är att alla bilder är fotograferade på “2.8” för jag ville se hur det tedde sig, är nog normalt lite för feg att gå på lägsta på allt, men nu körde jag verkligen “all in” och det blev så bra så bra! 🙂 Missade skärpan på nått enstaka kort, men den satt som en smäck på dom flesta.

Gjorde ett collage även av dessa bilder. Skulle ju försöka leta upp föregående års maskrosbesök, men det har jag inte hunnit ännu så det får bli till ett kommande inlägg. Har ju haft min trogna fotoföljeslagare med mig varje gång menar jag…

Vad gillar ni bäst föresten, att se bilderna en och en, eller som här i ett collage?
Kanske som slideshow i ett litet pop-up-fönster? Det är ju ni som tittar på bilderna och då vill jag att dom ska presenteras på bästa sätt så ni inte sitter och svär över att jag visar dom på samma “usla” sätt varje gång bara för att jag fått nått ryck och hittat nått kul. 🙂

Går så bra att lägga en kommentar om ni har synpunkter på det.

Tyvärr blir det ingen fotopromenad här på lördag. Intresset har varit lite svalt och SMHI har lovat mer än svalt väder, och det är inte skoj att fotopromenera i snö och drivis så därför beslutade jag idag att ställa in fotopromenaden. Är det någon som skulle vara intresserad vid ett senare tillfälle så hojta till, stället finns ju kvar och det vore kul att få komma dit och fota innan det blir vinter igen.

Vinter ja, nu hoppas jag verklige inte att det blir frost i natt, för då ryker mina blommor. Är för lat att bära in dom och glömmer jämt av att kolla om det är frostvarning, men jag får nog faktiskt ta och bättra mig för i år har jag mer blommor än vanligt och har varit lite tidigare än vanligt oxå med att plantera. Vore ju synd om dom frös ihjäl kanske.

Comments are closed.