Ödehus = spännande och småläskigt.

Ödehus = spännande och småläskigt.

Idag har jag varit på utflykt.
Stora ryggan med div kameraprylar packades – man vet liksom aldrig vad man kan behöva! 🙂
Plockade upp en kille i fotoklubben och drog iväg till ett ödehus som han har fått ok att fota i. Ett projekt som jag faktiskt haft lust att göra länge. Har hittat massor av sidor på internet där det visas bilder från olika hus som står öde och förfallna. Just det här huset vi kom till var nog lite “lagom” förfallet. Tyvärr var det inte mycket saker kvar i huset, för att säga just inga alls! Hade varit mycket mer spännande om det stått lite porslin i skåpen eller något kvarglömt på ett bord. Nu fanns det inte ens ett bord…

Lite kusligt var det att kliva innanför tröskeln, men när vi väl gått ett varv kändes det bättre. Det var ganska ljust där inne tack vare att det var strålande sol ute, och det är nog att föredra om det ska gå att fota hyfsat. Passade på att fota med lite olika objektiv och några med lite längre slutartider på stativ. Fick testa ett 85mm f:1,8 objektiv, men tyckte väl för all del inte att det var såååå himla märkvärdigt. Kändes svårt att få det bra, men när jag kom hem och såg bilden i datorn ändrade jag mig! Skärpan satt som en smäck… tur jag inte litade på kamerans display och tog bort bilden. 😀 (Den enda porträttbilden i serien)

Någon som är sugen på en rundvandring? 🙂

Nu återstår det att se om ett par tilltänkta modeller vågar följa med hit. 🙂 Lite roligare att fotografera om man har någon att sätta framför kameran!

3 thoughts on “Ödehus = spännande och småläskigt.

  1. Hua, 4:e kortet nerifrån eller 6:e kortet på sista raden där man ser killen i väggen…haha, vad jag hoppade till, Lisa har fångat ett spööööke på bild :-DDD

  2. Jag får komma tillbaka nån annan dag och se hur det ser ut inne spökhuset. Internetet laddar så otroligt långsamt så bilderna nog inte kommer fram förrän nån annan dag, typ… 🙁 Vet inte ens om det kommer att gå att skicka den här kommentaren. Men OM så kan jag säga att det där 24-105 objektviet känns löjligt lätt att bära på! 😉

Comments are closed.

Comments are closed.