Bääääärtil på besök i studion.

Bääääärtil på besök i studion.

Ber om ursäkt att jag inte hann fixa till korten på Bäääärtil i går kväll som jag hintade lite om på Facebook. Det kom lite fredagsmys med familjen emellan så jag hoppas jag är ursäktad. 😉

Bäääärtil dök upp i en stor låda häromdagen och jag hoppas han ska trivas i studion. Det blev en liten testfotografering igår för jag ville se hur mina nymålade socklar fungerade och då fick Bäääärtil rycka in som modell. Såg genast lite trevligare ut. 🙂 Och så testade jag med ett par andra saker. Barbapappa blev nästan grön av avund så han fick hänga med på en bild han med för att återfå sin rätta nyans.

Ser mycket fram emot att få några levande modeller att fota mot dessa härliga bakgrunder.

2 thoughts on “Bääääärtil på besök i studion.

  1. Rent spontant tycker jag bäst om den vita sockeln, för den smälter in i fotona på ett helt annat sätt än vad den mörka gör. Den ger en “linje” tvärs genom fotot som kanske är lite för dominerande…? Jag menar, jag ser faktiskt sockeln innnan jag ser Bä-ä-ärtil… <:-)

    I övrigt gillar jag båda golven och tapeterna! 🙂

  2. Verkar vara en bra modell, den där Bääärtil. Tålmodig måste han ha varit till skillnad från Barbapappa. Är det flera väggar alltså, typ skjutväggar eller?

    /Christer

Comments are closed.

Comments are closed.