Inomhusdag!

Inomhusdag!

Idag har det verkligen varit en “innesittardag” som vi brukar säga. Regn och rusk och det värsta av allt – blåst! Det har tagit i emellanåt så jag allvarligt funderat på om taket skulle lyfta eller om jag skulle gå ut och knyta fast katten så den inte flög iväg… huuuu!

Hur som helst så passade det alldeles ypperligt att damma av symaskinen och bänka sig inomhus idag så det har jag gjort. Kan ju inte direkt skryta med att jag är händig när det gäller att sy, men rakt fram klarar jag av och lite back på det, och möjligen en och annan sväng oxå. 🙂 Köpte ett par mönster i helgen och det var så utförliga beskrivningar med bilder så det hela blev faktiskt nästan busenkelt!

Vad jag pysslat med? Jo, jag har sytt sånna här till studion! 😉


Slipsar och flugor i “mini-modell”. 🙂 Dom minsta slipsarna passar 0-2 år och dom lite större är tänkta till 2-6 år ungefär. Hur gulligt som helst!

Nu hade jag inte tillgång till så jättemycket coola tyger, men det fanns iallafall lite att öva på. Fick lite av en bekant i grannbyn (tack tack!) och så lyckades jag hitta ett par bitar i den egna garderoben som funkade. Tror bestämt att jag ska ta och botanisera en tygaffär nära mig inom kort. Blev lite sugen på att sy ett par vimplar oxå och då ska det nog vara liiiite andra tyger än dessa. 🙂 Vem vet, man kanske kan öva upp sina symaskins-skills en aning…

Comments are closed.