Ett litet litet besök i studion….

Ett litet litet besök i studion….

Vilken ära att få ha besök av en sån liten skönhet.
Tilde var med sina 3 veckor det yngsta besöket jag haft i studion än så länge och det var ett underbart litet möte även om hon bestämde sig för att inte alls sova så mycket som vi hade tänkt oss. 🙂 En kort stund tog dock tröttheten över och hon sov så hon sov och kameran fick gå varm.

Jag ser fram emot att träffa fler små personligheter, så vill du boka in en fotografering av nyfödd så passa på att preliminärboka en tid redan innan bäbisen är född. Det bästa är att fota så tidigt som möjligt (helst inom 10 dagar från bäbisen är född) om man vill ha dom avslappnade sovbilderna i olika positioner osv. Efter 10-14 dagar börjar bäbisen bli mer medveten och vaken och det är inte säkert att det går att få till lika många sovbilder. Nyföddfotograferingspaketet gäller upp till bäbisen är ca 3 månader, därefter kan du välja porträttfotografering eller studiofotografering. Du väljer själv om du vill vara hemma i trygg miljö eller om du vill besöka studion där det finns ett urval tillbehör att använda vid fotograferingen. Prislista hittar du här.

Comments are closed.