Glömska Berta…

Glömska Berta…

Gah, kom inte och påstå att jag inte sagt att jag har taskigt minne!
För det vet jag bestämt att jag sagt, både en och tretton gånger. 🙂

Hade ju tänkt skriva vilka inställningar jag hade när jag fotade hästarna sist, men det föll helt bort så det har jag varit in och uppdaterat nu. Bättre sent än aldrig.

Jag har faktiskt oxå börjat skriva ihop ett litet material till en kurs – det ni! För att det inte bara ska bli text (även om den säkert är roligare än trista faktaböcker) så ska jag fixa en hel del exempelbilder oxå tänkte jag. För visst är det roligare och lättare att förstå om man får se ett exempel samtidigt!? Tänkte nog det. 🙂

Kommer fortsätta knyppla på texten dom närmaste dagarna när jag har möjlighet och så ska jag fixa bilder som passar till varje del som jag vill illustrera med en bild och sen tjoar jag väl till här när det är klart gissar jag. Blir det uppskattat kan jag mycket väl tänka mig att skriva ihop lite fler “avsnitt” med olika delar som kan vara intressanta. Ska oxå klura lite på hur jag ska göra med materialet om jag ska släppa det helt fritt eller om jag ska ta betalt en liten slant för det för att så att säga “öronmärka” det lite som mitt. Det är ju inga hemligheter precis, men det är ändå jag som skrivit ihop och formulerat på mitt vis så som jag tänker.

Får jag ihop ett bra och hållbart material så vill jag ju även kunna använda mig av det på live-kurser där man träffas och går igenom dom olika delarna.

Har ni synpunkter och förslag så skriv gärna en kommentar!

Comments are closed.