Blommor piggar alltid upp!

Blommor piggar alltid upp!

I fredags fyllde maken år så jag styrde kosan mot bästa blomsteraffären här i närheten – nämligen Gundhes i Insjön! Är man liksom uppväxt i Insjön så finns inget annat alternativ (tycker jag) och man blir alltid glad över att komma in där.

På inköpslistan stod tre röda rosor, men jag kunde inte motstå att köpa en kruka minipåskliljor som stod på en vagn utanför och lockade. Passade på att leta upp en trevlig ytterkruka och några påskiga tillbehör bland allt spännande som fanns där i butiken. Väl hemma blev det lite blomsterpyssel! 🙂 Nu kanske inte det här var så avancerat, men det var inte mindre skoj för det! Hade en period i mitt liv (läs: några år) som jag satte ihop massor av torkade arrangemang i krukor mm så det här med att pyssla kommer nog aldrig falla ur…

Så här blev min lilla påskkruka!

Barnen tyckte kyckligen såg högst levande ut och frågade om den var uppstoppad! 🙂 Jag fick berätta att det var den inte utan den var nog gjord i plast med riktiga fjädrar på sig bara…

Och här är en av dom härliga rosorna jag gav till gubben. Tyvärr trillade en av dom av pinn dagen efter. Vet inte om jag snittade den lite dåligt kanske?
Syns ju inte så bra på bild, men den är närmare 10 cm i diameter!

(alla bilder: Canon EOS 5D mkII + Canon 24-70mm f:2,8 L USM @ 1/25 – 1/80, ISO 800 & f/2,8)

2 thoughts on “Blommor piggar alltid upp!

  1. Mmmm, rosor!! 🙂 Tar ett tag till innan man kan fota såna i trädgården – om buskarna nu inte kolar vippen i ett ev väderomslag till vargavinter eller nåt sånt!? Man vet ju aldrig vad som kan hända på den fronten i april, menar jag…

    Som vanligt vet jag inte ett smack om semestrar osv redan nu, men jag TROR att jag kommer att vara ganska så ledig större delen av juli iallafall. Och om inte, så är det ju inga långa pass som inkräktar på fritiden! 😀

    Kommer ni söderut hela familjen isåfall, eller??

  2. gud va fina bilder det blir när man har systemkamera! Vi har en lånad härhemma och märker stoor skillnad. Synd bara att den måste lämnas tillbaka 😉

    Ha en fortsatt trevlig dag 🙂

Comments are closed.

Comments are closed.