Dagen innan snön….

Dagen innan snön….

Ja, nu finns det ju rätt många dagar “innan snön”, men det här är den 26e november och innan vi alls fått snö i år. Nu fick vi snö… den 27e – på självaste 1a advent. 🙂

Men detta är alltså lite bilder från dagen innan…

En halvskruttig från hästhagen…

och den berömda utsikten över sjöbotten… solen börjar gå upp och lyser där borta på träden. Tänkte vänta tills den började falla över hästarna, men då hade jag nog fått vänta ihjäl mig är jag rädd…. det tog tiiiiid. (så jag gick hem istället)

La mig platt på mage på baksidan och fotade det här! 🙂

Klev sedan ner i slänten bland torkade mojockler och filifjonker och fotade lite…

Har nog nån slags “passion” för strån och sånt tror jag bestämt… 🙂

Eller… vad tror ni? Jag tycker dom är rätt vackra jag. hihi.

Hittade en liten teenyweeny svamp på en stubbe full i grön mysig mossa oxå. Ner på knä i riset och beskåda med när-ögat.

Senare på eftermiddagen var det glögg och pepparkaka och tändning av byns gran. Vi brukar alltid göra det på kvällen före första advent.

Så, det var innan snön det… nästa gång kanske det dyker upp lite snö! 😉 Fast nu försvann ju den ganska fort igen och vi är fortfarande rätt “utan” snö trots dom ungefär 250 flingorna som föll idag. Har lite trött dator att redigera med så nu väntar jag otåligt som ett barn på julafton på min nya dator. Komsi komsi… åååååh vad spännande det ska bli. Tar väl lite tid att få in allt jag vill i burken kan jag tro, men hej vad det ska gå sen!

One thought on “Dagen innan snön….

  1. Här fick vi ju snö igår, lite grann, och i natt har det kommit lite till – som fortfarande ligger kvar. Så det får väl bli till att knata ut och fota den lite om en stund. Har väl ändå inget intressantare att ägna mej åt, så! 😉

    Gillar dina foton tagna från mark(mag-)läget! Det som ligger som nummer två av dem är extra underbar – jättefint motiv och komp, plus riktigt sköna färger.

Comments are closed.

Comments are closed.