Tystare än i …. (valfritt ställe)

Tystare än i …. (valfritt ställe)

Usch ja, här har det verkligen blivit eftersatt nu ett tag. Skäms lite.

Gjorde idag ett allvarligt försök att se om det går att splitta upp bloggen till två delar (dvs. två bloggar). En för fotograferingen och en för privat/pyssel. Tänkte jag skulle vara smart (läs: LAT) och kopiera över vissa delar för att slippa göra om allt, och det fungerade ju bra… ända tills jag upptäcker att precis ALLA länkar etc leder tillbaka till nuvarande inställningar, vilket gör att man hamnar i den HÄR bloggen så fort man klickar på nått… *stön*

Orkar liksom inte sätta mig och installera om allt på TVÅ ställen. Vill ju ha den här bloggen kvar som den är nu på ett av ställena, bara flytta länkningen, och sedan ha en hyfsat lika men där kan jag börja om ifall det är så… men grunderna vill jag ha på samma sätt. BAJS oxå… jag ger upp tills vidare.

Visionen var att ha en ingångssida = www.inkywings.com som bara är en enkel platt sida där man kan välja om man A) vill gå till Fotograf Lisa eller B) gå till Privata Pyssel-Lisa. 🙂 Ska det vara så förbenat svårt? (tydligen)

Kruxet är att den här bloggen alltså är installerad rätt på ingångssidan istället för att vara mappad till ex. blogg.lisainkywings.se och nu får jag bara inte till det eftersom alla länkar och hänvisningar och gudarna och hans farmor pekar på BARA lisainkywings.se. Fatta att jag har lite problem här va!!! Har lyckats kopiera allt skitsmidigt så det syns på ett annat ställe (borttaget nu) men som sagt, så fort jag klickar på nått så är jag tillbaka till ruta 1 eftersom länkningen kopierats med så klart. Buuuuuuhhuuuuuuu.

Fjös oxå…. får väl starta upp en blogg från scratch i värsta fall med bara privata stuff då… men det ska jag nog grunna på ett tag för just nu orkar jag inte. Tänkte jag skulle renodla fotosidan nämligen.

Hänt nått?
Tja, jag har jobbat min sista skolfotografering för den här säsongen och sammanfattningsvis så har det varit en jätterolig period. Jobbig bitvis men otroligt lärorik och skoj iallafall. 🙂 I morgon sticker jag med kollegorna till fotomässan i Stockholm som avslutning. Det ska bli riktigt trevligt.

Förra helgen hade vi pyssel, pyssel, PYSSEL! Dalapysslingen gick av stapeln och jag och Anna-Lena roddade ihop det hela för 22 deltagare. Passade på att sova kvar för att få ut mesta möjliga av helgen och det var verkligen skönt. Kunde koppla bort allt annat och bara pyssla. Tog väl en stund att komma igång med dom kreativa cellerna, men till slut så. Jag har inte räknat men det blev både en bunt kort och en bunt Layouter färdiga. Skönt. Skulle rent av kunna behöva framkalla lite nya foton nu och det känns trevligt.

Har inte hunnit ut och fota nått mer privat tyvärr, men i minnet sitter både fina soluppgångar och nedgångar som passerat när man varit ute och åkt bil till och från jobbet. 🙂

Föresten, redovisningen på Dala Digitalsalong var i söndags och av mina 4 bidrag så hade jag ett av dom med på visningen innan prisutdelningen. 🙂 Alltid nått… blev alltså inte placerad men skoj att min bild iallafall fick vara “nästan” med. (hade ett par bilder med förra året på samma sätt om ni minns) Jag var själv inte där eftersom vi pysslade, men jag har fått rapport om att så var fallet. 🙂

Dåså, då vet ni hur landet ligger för tillfället.
Är det nån som har nån fiffig lösning på bloggproblemet så hosta till med en kommentar tack!

One thought on “Tystare än i …. (valfritt ställe)

Comments are closed.

Comments are closed.