Pysseldelen får egen blogg

Pysseldelen får egen blogg

Ja, då fick jag ett ryck och nu har jag skapat en egen blogg till det pyssliga och det privata. Inget är överflyttat eller så, det vet jag inte om jag orkar, utan det får helt enkelt växa fram två olika delar från och med nu.

Adressen? Ja, så enkelt som: http://lisainkywings.se/blogg/

Det var lättast (tror jag) att göra så. Det ser ganska lika ut än så länge som ni märker, men det var mest för att försöka få ordning på något ganska snabbt. (om man nu räknar en hel eftermiddag och en kväll som snabbt…)

Fotograf-Lisa stannar alltså kvar HÄR och presenterar allt som har med fotograferingen att göra.

Håll nu tummarna för att jag inte går vilse mellan dessa två bloggar nu utan kan hålla styrning åt rätt håll för var och en.

Comments are closed.