Fredagsfika

Fredagsfika

image

Vad sägs om lite fredagsfika, redan på en torsdag? Tycker det passar utmärkt jag. 😉

Har en skön och ledig helg framför mig, så jag hoppas den kan få vara ganska ledig oxå. En och annan ridtur blir det väl säkert för att hålla flodhästen i form, men utöver det så ska jag nog försöka vila mycket.

Man kan säga att man samlar på sig en hel del snuvbaciller när man är ute på dagis och fotar, och idag har jag känt mig riktigt seg i hela kroppen. Brukar betyda att det är nått på G. Hoppas det går att mota bort med lite extra vila och frisk luft (och en bit kladdkaka eller två…. hehe).

Kanske kan man rent utav få tummen ur i helgen och ta sig en promenad med kameran och försöka fånga lite höstmotiv. Tyvärr har dom flesta löven rasat, men är det lite frost och precis när solen går upp kan det ju vara hur vackert som helst iallafall. Är det ruskväder får jag väl försöka skruva lite ute i lagårn istället. Fick precis hem två rullgardiner till fönstren på “solsidan” som ska upp och så ska skenan i taket upp till drapperierna som ska skärma av pysselhörnan lite. Hm, med närmare eftertanke låter det inte så himla ledig trots allt. 🙂

Föresten, nån som har nån skoj foto eller pysselutmaning till mig? Tror jag behöver en inspirationskick på båda håll så tipsa gärna!

One thought on “Fredagsfika

 1. Då tipsar jag på hämtaramsan! Använd den och fotografera din tolkning!
  Hämta något GRÖNT
  Och något som mot kinden känns SKÖNT
  Hämta något NYTT FÖR I ÅR
  Och något ÄLDRE ÄN 2000 ÅR
  Hämta något riktigt LITET
  Och något som av ett djur blivit BITET
  Hämta till slut ett litet DJUR
  Nu har du 7 saker, eller hur?

Comments are closed.

Comments are closed.