Små hundar i Norge

Små hundar i Norge

När vi var i Norge och hälsade på bästaste Maya så fick vi oxå träffa dom här tre hmmm…. “söta” herrarna. 🙂 Ska jag vara helt ärlig så föredrar jag nog hundar med lite mer päls, men ok, dom hade sin charm trots allt. 😉

Små busiga herrar som var ungefär “tre äpplen höga”. 😉

I övrigt rullar det på. Sommaren drar mot sitt slut och för mig är det tyvärr höstkänslor så fort det står Augusti i almanackan. Jag har dock bestämt mig för att försöka njuta allt jag kan av ev. “sommarliknande” kvällar för att dra ut på det så långt jag bara kan. 🙂 Kan aldrig bli fel. Även om det känns lite deprimerande med hösten så tycker jag rätt bra om den eftersom det är en ganska färgsprakande årstid. Tycker lika mycket om att fota vissnande löv som skirande knoppar.

Just denna vecka har jag faktiskt börjat jobba! Japp, jag ska jobba som skolfotograf hos Skofoto Mitt under hösten. Just nu är det inskolning i den här för mig nya världen och det är riktigt spännande! En hel del att hålla reda på, men får man bara in rutinerna så tror jag det kommer fungera alldeles utmärkt. Det är ju liksom inte direkt främmande att fotografera, men rutinerna runtomkring är ju helt nytt.

Mitt eget företag då? Jo, det rullar på, men i lite begränsad form efter min semesterledighet. Jag kommer enbart att fortsätta med mina egna omonterade stämplar och dom personliga stämplarna. Alla andra tillbehör har försvunnit. (eller ja, dom har ju inte direkt “försvunnit”, men lagret är sålt och kommer dyka upp på annat håll. 🙂 )

Avslutar med en bild på lilla “M” när vi försökte oss på att krascha en tårta… gick väl sådär kanske…. 😉 Men skoj tror jag vi hade allihopa ändå.

2 thoughts on “Små hundar i Norge

  1. Håller med om att hundar skall ha lite mera päls p sig, i allafall vad jag tycker.
    Har också varigt i Norge och det fanns mycket sådana hundar där. Kanske norrmännen gillar sådana hundar?

  2. Vakreste hundene i verden 😉
    Og verdens flinkeste fotograf!!
    Bildene er bare så nydelige, Lisa ???
    Klem fra Maya

Comments are closed.

Comments are closed.