Segt på uppdateringsfronten

Segt på uppdateringsfronten

Händer inte så mycket här i bloggen just nu – sorry för det.
Har börjat nytt jobb och har nu full koncentration på att få ihop alla bitar som det innebär att vara skolfotograf! Himla skoj samtidigt som det är MASSOR att lära, speciellt administrativt. Phu!

Den här veckan har vi varit ute och fotat personalen på några olika skolor och det har varit bra träning. Utrustningen packas upp och ner ett otal gånger så jag gissar att det inte dröjer allt för länge innan jag ev. skulle kunna sätta upp den i sömnen… heheh.

Hade velat varit upp till Rättvik och fotat lite hästar i veckan, men det har inte funkat att tajma in det tyvärr. Får bli en annan gång. Det har ju pågåt hästliv Siljan där sedan förra lördagen. Då fotade jag lite kossor och Westerngänget från Insjön, men det är oxå allt. Kanske kommer några bilder här i bloggen vilket år som helst…. när jag hunnit redigera dom alltså. 😉 Är lite tight med tiden dom här första veckorna eftersom allt ska läras in och det är jobb mer eller mindre varje dag. Senare kommer jag vara ledig ca 2dgr i veckan så då går det att planera in lite annat oxå.

Planen är att under hösten kunna få upp lite av min fotoutrustning ute i ladugården så det går att fota lite “i studio” under vinterhalvåret. Har bara hunnit testa två av mina nya bakgrunder/golv än så länge (det är dom jag hade när jag fotade tårt-kraschen) och jag är dönyfiken på att få testa dom andra med. InkyWings lagret är ju tömt nu så när som på mina egna omonterade stämplar som skall vara kvar. Bara jag plockat bort ställningar mm så börjar det bli plats för dom andra skojsigheterna.

På pysselfronten så är det stiltje, men jag dölängtar till den sedan länge inbokade scraphelgen i Enköping! Det ska bli sååååå himla skoj att få åka iväg en hel helg och bara pyssla. Den här gången har jag inget med mig att sälja utan jag ska baaaaarrrraaaaa pyssla! (I wish – och hålla tummarna för att jag inte får hjärnsläpp i inspirationscellen.) 😉 Ett par mässor blir det faktiskt i höst oxå, men då bara med omonterade stämplar i bagaget. Vi får se hur det funkar och så får jag ta ställning till senare om det blir mer mässkuskande eller inte. Det är alltid skoj att komma ut på mässor och träffa allt folk, men det måste ju ge lite kassaklirr trots allt för att vara lönt att åka.

Mycket svammel – lite bilder…. ja, det var vad dagen hade att erbjuda.

One thought on “Segt på uppdateringsfronten

  1. Kul att det nya jobbet är igång nu – även om det väl inte låter så-å-å jättespännande att plocka utrustningen upp och ner i tid och otid! 😉 Men det måste ju vara roligt och lärorikt i övrig, tycker jag!? 🙂

    Ha det fint!!! Kramar!

Comments are closed.

Comments are closed.