Enkelt middagstips från Buzzador!

Enkelt middagstips från Buzzador!

Igår fick jag hem en låda från Buzzador.
Den här gången var det Knorrs “Bag of Taste” som ni kanske sett reklam för på TV. Det är en förpackning med kryddor (finns tre olika) och i övre delen av påsen ligger en stekpåse med förslutare.

Man tar upp stekpåsen, skär kyckling i lämpliga bitar (dessa kryddor är till kyckling än så länge) och lägger i stekpåsen. Häller över kryddorna och blandar om så alla bitar får kryddor på sig. Sen försluter man stekpåsen med en liten förslutare som finns med och lägger allt i en ugnsfast form och puffar in i ugnen så sköter det sig självt.

Passade bra att detta kom igår för det räddade våra middagstankar, så det blev att testa en påse direkt! 🙂 Stekpåsen var kanske onödigt pilligt ihopvikt, men till slut hade jag vecklat upp den och fått i mina kycklingbitar. Skar lite mindre bitar så det inte skulle ta så lång tid eftersom dom var lite frusna fortfarande. Blev klart på ca 40 min.

Det kanske inte riiiiiktigt såg lika fint ut som på bilderna när jag tog ut min mat, men en god doft spred sig och alla i familjen gav tummen upp för det smakade riktigt bra. Saftigt och lagom kryddigt. Gillar sånna här rätter som sköter sig själv. 🙂 Denna gång blev det Barbecue-kryddan, nästa gång får det bli paprika eller citronvarianten.

Har hunnit dela ut ett par påsar oxå så det ska bli spännande att höra hur det gillas.

**************************

Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.

Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är ELKN):
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=ELKN

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
http://www.buzzador.com?refstr=ELKN&lang=SE

Comments are closed.