En blöt tillställning

En blöt tillställning

Idag var jag iväg på lite grillfest med fotoklubben. Vi lyckades vara lite kreativa och hittade på något utöver våra möten. Sol var beställd, men det lyckades inget vidare tyvärr, för det som erbjöds var a) lite regn, b) mer regn, c) mycket regn – i lite blandad variant. Man kan säga att kameran har fått visa vad den tål i “tvättning”.

Förutom att grilla oss lite mat (vilket vi till slut lyckades med trots att maten blev ordentligt vattnad ovanifrån) så hade Björn satt ihop en liten fototipspromenad. Fast det kanske är lite fel bemärkelse egentligen, för det var inga direkta 1 X 2 -frågor att svara på. 🙂 Nä, istället fick vi ett papper med 10 stycken ord på, dessa skulle vi genom att fota tolka fritt.

1) Människa
2) Diffust
3) Fult
4) Båtklubb
5) Harmoni
6) Enkelt
7) Ljus
8) Kontrast
9) Närhet
10) Mat

Försök själva får ni se, det är inte så lätt som man kan tro till att börja med. Vissa sätter man ju direkt, men sen får man jobba lite. 😉 Och det där med att “tolka fritt” kan ju sträckas rätt långt på ämnen man kämpar lite extra med…. fniss.

Så här blev mina 10 bidrag – i samma ordning som listan här ovan. Resten av bilderna från eftermiddagen ligger på flickr – så kika gärna in där om du är nyfiken!

Människa:

Diffust:

Fult:

Båtklubb:

Harmoni:

Enkelt:

Ljus:

Kontrast:

Närhet:

Mat:

2 thoughts on “En blöt tillställning

  1. Jag får väl känna mig smickrad som fick vara med både som människa och ljus 🙂
    Men fina bilder var det. Själv har jag bara lite snabbt gått igenom dem för jag sitter och ser på golf jag, så mina kommer i morgon 🙂

  2. Du kommer väl ihåg att maila in bilderna i “rätt” upplösning också? Så att juryn kan göra en rättvis bedömning. 🙂

Comments are closed.

Comments are closed.