Varför inte lite mer…

Varför inte lite mer…

… hästar? 😉
Verkar vara det enda jag har möjlighet att fota just nu. tsss.
Har några “busiga” på lager som jag inte visat tidigare. Lärde mig när det var läge att plocka med kameran för att fånga det på bild.


Först ut brukar dom här två damerna vara: Lilja & Katla


I lagom synkad passtakt den här gången… ;D


Inte långt efter dyker Svala upp, full av bus och spex. 😉


Borde ju egentligen videofilmas för att få med alla skojigheter, men det är inte riktigt min grej, jag föredrar kort som står still. 🙂


Sa’ru att det var käk nu?

En annan dag fångade jag dom här bilderna:


Smågnabb mellan damerna. 🙂


Blev till ett riktig hästbett! AJ!


Akta dej du!


Och här kommer lilla jag igen på slutet… 🙂

Idag hade det föresten varit roligt att vara ute och fota, om man bortser från div nederbörd då… Den kommer i alla former tror jag bestämt! Regn, snö och hagel… VAR ÄR VÅREN? Men anledningen till att det hade varit mysigt att vara ute och fota är ljuset! Har ni tänkt på det härliga ljuset som blir när det är lite fuktigt i luften? “Efter regn” när solen tittar fram, har ett underbart ljus – prova det nån gång om ni vill fota! Själv har jag tyvärr inte haft så mkt att fota idag förutom en hackspett på förmiddagen. 🙂 Blir lite fotomöte i Rättvik ikväll, men det brukar sällan resultera i så många bilder tyvärr… mest snack. 🙂

One thought on “Varför inte lite mer…

  1. Såna där foton får man nog nästan bara om man själv äger hästarna – eller är hos dem väldigt ofta!? 🙂 Om jag stannar till vid nån hästhage i förhoppningen om att få några kuliga foton så gör kusarna för det mesta absolut ingenting! <:-) Möjligen att de kan kosta på sej en gäspning… Men showa på det där viset – never!! Annat var det när jag hade egna pållar – fast då hade jag ju ingen braig kamera, så det blev ju inga roliga foton ändå!? Hm… 😀

Comments are closed.

Comments are closed.