På tiden

På tiden

Ikväll lyckades vi äntligen sparka igång grillen! Vilket härligt väder vi har haft idag! *njuuuuuuta*

Tänk, som i ett trollslag glömde man kylan som kom tillbaka, snön och haglet som föll helt i onödan, och så känns det bara som det varit varmt hur länge som helst. 😉 Vissa saker är hjärnan rätt bra på att sortera iallafall. 🙂

Idag drog jag igång penseln igen och gick loss på resterande dörrar i korridoren här hemma, så nu är ytterligare 2½ dörr målade. Ska ta sista vändan med rätta färgen om en halvtimma eller så, sen är det klart. Den här halva dörren kommer sig av att jag lyckades dra bort en bit på badrumsdörren, så gubben fick lov att spackla lite där först innan jag kan måla. 😉 Smällar man får ta. Så det är alltså ½ dörr kvar att måla – insidan av badrummsdörren, men så när på det lilla så är det klart. Utåt sett är det nu vitt och fiiiiint hela vägen. Så underbart! Var på IKEA igår och handlade skrivbord och ett litet skåp som ska på plats i det här utrymmet och då får vi äntligen tillbaka en kontorshörna igen. Har fattats oss lite får man nog erkänna.

Smider nu redan nya planer att påbörja hallen – där man kommer in alltså! Frågan är om vi kan få till det i sommar, beror helt och hållet på vad uträkningarna landar på. Vill inte bara slaska på färg nämligen om vi ändå behöver 1) byta ytterdörr 2) isolera upp yttre farstun 3) byta golv, lägga in värmeslingor 4) göra nått åt den fruktulöst fula trappen vi har (jodå – tror du mig inte har du inte sett den!) 5) riva några garderober för att skapa mer plats och sätta upp ett par efter en annan vägg istället. Så…. det kostar lite mer än en färgburk om man säger så….

Nä, om man ska gå ut och njuta av den sista skvätten sol ute på altanen kanske… kan aldrig bli fel.

One thought on “På tiden

  1. Go´kväll i stugan! 🙂

    Ja, det vore ju himlans trevligt att komma och se den där trappen med egna ögon nångång i sommar. 😉

Comments are closed.

Comments are closed.