Damernas nästa!

Damernas nästa!

Tog än en gång med mig kameran ner till hästarna för det var så härligt ute innan solen gick ner. Denna gången blev först några kort hos herrarna och sen även hos damerna. 🙂 Inte för att hästarna mitt i pälsfällningen och lervällingen är speciellt välpolerade, men that’s life. Det är vardagen helt enkelt!

Najs och ren min lilla guldklimp är va? 🙂

Móri


Isak – min minsta guldklimp


Isak – något renare än den stora klimpen. 🙂


Isak – i ett härligt motljus. Blir mysigt när allt blir blekt i bilden.


Isak här med.


Och en sista på godingen Isak. 🙂


Dagens pausfågel – Svanen! 🙂 Dom kom egentligen flygandes över mig när jag höll på att fotografera stona, men jag tyckte det passade bra att lägga in dom här som “sidbyte”.


Lilja (halvsyster till min stora klimp)


Plötsligt får hon syn på något…


Katla. Passar på att fota henne lite extra idag då hon snart skall byta hem.


Katla och Lilja


Katla


Lilja


Fick till ett sånt där härligt skimmer på Lilja i motljuset oxå. Myyyys.


En till – för säkerhets skull… och för att det var så vackert. 🙂


Och Katla får avsluta. Att hon har sina kurvor beror på att hon gått med föl i många år och inte alls blivit riden… helt normalt för en “mamma” av hennes klass. 🙂 Är så stolt över att hon är mor till Isak, för hon är så mysig och har gångarter utan dess like – som han verkar ha nedärvt. 🙂

Plågar jag er för mycket med hästkort?
Vill ni se nått annat? Ja, då får ni ta och önska vad jag ska ut och fota istället, själv har jag dålig fantasi så länge jag är på hemmaplan nämligen. Borde sparka mig i baken lite mer och utmana mig själv att ta fler 365-foton för 2011, men det är inte helt lätt när man inte är på rörande fot så ofta har jag kommit på. Är dessutom ett uns för feg att kasta upp kameran på platser där det rör sig massa annat folk. Hm, får nog jobba på det lite mer!

Hint – kommer gäääärna och fotar porträtt, barn och bäbisar, eller kanske DIN häst? Hör av dig och gör en bokning ifall du är intresserad.

2 thoughts on “Damernas nästa!

Comments are closed.

Comments are closed.