Fotostund på köksbordet

Fotostund på köksbordet

Man tager vad man haver sa Kajsa Varg och så lyfte vi upp barnet på köksbordet bredvid fönstret, satte en stor reflexskärm innanför lutad mot en stol och så mamman med kameran i högsta hugg. 🙂

Resultatet blev så här:

Och så ett par blommor som stod i fönstret… 🙂

Med solljus och värme så börjar det klia extra mycket i avtryckarfingret. 🙂 Man vill dra nytta av ljuset så mycket det bara går. Idag var det dock inte så himla behagligt ute på eftermiddagen, det har blåst halv storm här… brrrr. Tur då att man kan vara inne och mysa. Nog för att vi har stort köksfönster, men faktum är att ibland så önskar jag mig ett riktigt stort härligt fönsterparti där ljuset bara öser in. OK, ska erkännas, mest för fotomöjligheterna så klart. 🙂

One thought on “Fotostund på köksbordet

Comments are closed.

Comments are closed.