Alldeles lysande!

Alldeles lysande!

Jag var ju ut och jagade månen lite även på söndag kväll. Tog gubben med mig och stack iväg lagom till den skulle gå upp, så vi väntade in att den skulle bryta upp bakom bergen. Det gav belöning! 🙂 Fast den var inte alls lika stor som den varit dagen innan (lördagen) när den var 100% full. Nu var den ju “övergående full” – syndes föresten längst upp i kanten när man förstorade upp bilderna, den började bli lite “luddig” längst upp! Märkligt fenomen.

Hur som helst, några bilder blev det ändå, men det var riktigt svårt att få till skarpa bra bilder i det gula ljuset. Dom gör sig nog bäst som små bloggbilder. 😉

Tyvärr så sträcker sig zoomobjektivet inte så långt när det gäller sånna här saker som befinner sig bortom jordens yta… 😉 Där hade man önskat något mycket värre för att få häftiga bilder. Nåja, men det räcker gott när det gäller att fota på “hemmaplan” så jag fortsätter nog att göra det i första hand. Sånna här bilder är mest skoj att ta, även om det sällan blir så “bra” i slutänden.

Känner du någon som skall få barn? Jag söker fortfarande en liten nyfödd modell (ca 5-10 dgr gammal) för fotografering. Dealen är gratis fotografering och 25% rabatt på beställda bilder. Jag vill då även få tillåtelse att kunna använda bilderna på internet i reklamsyfte för att den här dealen skall gälla.

I övrigt bokar jag gärna in porträttfotografering av barn och vuxna, kärleksfotografering, bäbisfotografering eller kanske djurfotografering (främst hästar!) mm. Hör av dig för bokning. (all info finns längst upp under fliken “fotografering” här på bloggen.

Comments are closed.