Platsbrist!

Platsbrist!

Ehrm, upptäckte akut när jag kom hem med mina foton från USA att alla hårddiskar är fulla.

GULP!

Så nu blir det till att strukturera om lite tror jag bestämt. Har bett gubben om en ny HD, men vem vet när den infinner sig? Behöver ju lägga in foton från en dator typ NU för att veta att dom är BUP-ade. Så för tillfället roar jag mig med att kopiera in alla fotofiler till en extern HD för att sedan flytta dom vidare till en NAS som vi har ståendes som BUP. Anledningen att jag mellanlandar i en annan extern HD är att det går fortare att föra över via kabel än via vårt trådlösa nätverk… då lär jag få sitta flera dagar och tanka över och det har jag INTE varken lust eller tid med. 🙂

Fotofilerna växer ju med rasande fart numera… *stön* fast å andra sidan får jag glädjande erkänna att jag är bättre på att ta bort “skräpkort” än jag varit.

Så bara fotona är samlade på slutstationen så blir det säkert mer USA-bilder här i bloggen för den som är nyfikon. 🙂

One thought on “Platsbrist!

  1. För inte allt för många år sen var HD en motorcykel och BUP barn- och ungdomspsyk… Och NASa hörde man ju också talas om lite allt som oftast då. Men både tiderna och ordförkortnignarnas innebörd förändras – uppenbarligen! 😀

    Har nu läst igenom alla inlägg från resan och njutit av dina foton! WOW, vilken upplevelse!!! 🙂

Comments are closed.

Comments are closed.