Full mässdag igen!

Full mässdag igen!

Efter en mer eller mindre sömnlös natt så klev jag ur sängen runt 05.30 i morse, då var det ingen idé att ens försöka sova mer.

Passade på att kolla av lite saker på datorn innan vi gick iväg och åt frukost. Tror vi får stamma lite på Starbucks. 🙂

Tog bussen till mässan (tar ca 15-17 min att åka dit från hotellet) lagom tills dom öppnade. Idag gick vi igenom det vi inte hann med igår + gick tillbaka och pratade med några som vi ville återkomma till. Dagens lunch blev hamburgare och pommes, men jag vet inte jag… det är nästan så Gyllene Måsens är godare än dessa var… ingen höjdarmat alltså… 🙁 Men det mättade väl ett slag iallafall.

Försökte få nån uppfattning om vilka trender som florerade där ute och konstaterade att det fortfarande är otroligt mycket blommor av alla olika slag i alla möjliga material, speciellt egengjorda. Även vimplar är riktigt hett och kommer från många företag.

Nått som verkade vara en trend företagen emellan var att displaya sina produkter som klänningar vid montern! Vi såg dom mest fantastiska kreationer i allt från papper till pärlor!

Några som alltid verkar ha en helt makalöst underbar och tilltalande monter är Graphic 45. Hela upplägget är som en enda stor godispåse av underbara saker. 🙂 Man kan bara inte låta bli att beundra allt.

Kunde inte motstå att fråga om jag fick fotografera henne i dom här underbart vackra kläderna, men hon missförstod mig nog lite så jag halkade med på ett skosnöre här. 😉 Stig fick manövrera kameran och så vips hade vi fastnat båda två.

Stig bjöd föresten på ett bra fototillfälle själv oxå och varken jag eller Anna-Lena var sena att nappa på det!

Tiden susade iväg även idag så det stod inte på förrän klockan närmade sig 18 och mässan skulle stänga. Det är här ni kan börja dreggla…

På vägen ut haffade vi Tim för årets “idolkort”. ;D Mario var i närheten så vi sa att han skulle vara med på bilden oxå.

Så där ja, nu kan ni torka rent tangentbordet…. (skojja bara!) 🙂 Hoppade på bussen tillbaka till hotellet för att lämna av väskorna och sen gick vi ut för att hitta lite kvällsmat. Tog vägen om en liten shoppinggata men konstaterade att det inte var speciellt billigt så vi tog oss vidare till samma kinarestaurang som vi var på igår. Dagens lyckokaka stämde kusligt bra med tanke på dagens affärer. 🙂

Nu är vi tillbaka på hotellet igen och försöker blogga och fixa bilder så ni får en liten uppdatering om hur vi har det här borta.

Idag började det föresten regna när vi åkte till mässan, och enl. väderrapporten utlovades det “thunderstorms” här! Vi har dock ingen aning om vad som hände utanför mässan och när vi skulle åka hem igen så hade det slutat regna och vägarna var nästan torra så ev. oväder hade passerat och gjort sitt. I morgon skulle det bli bättre igen. Blir en sväng på mässan igen i morgon och på tisdag hyr vi en bil igen och åker upp till Universal Studios för en underhållande dag.

Hoppas kunna sova lite bättre i natt, men först ska jag se till att uppdatera bloggen och få in lite bilder. Har suttit och redigerat lite bilder och nu sitter jag och knappar in texten i anteckningar så ska jag
ladda upp allt bara sladden till internet blir ledig. 🙂

Hoppas ni har det bra där hemma!
och till familjen – jag saknar er! Pussar och Kramar i massor. 😉

Comments are closed.