Dåså, var vi igång!

Dåså, var vi igång!

Har precis uppdaterat med några foton under fliken 365 foton 2011. 🙂
Hoppas jag lyckas lite bättre i år, förutsättningarna finns iallafall och nu har jag preparerat och förberett här i bloggen så det blir ordning på alla dom bilderna. 🙂

Kommer nog inte hojta till varje gång det blir uppdaterat, så är du nyfiken får du kika in under den fliken och klicka på den månaden vi befinner oss i – där laddar jag upp det jag fyller på med. På varje bild står nummer som anger vilken bild i ordningen det är (inte temats nummer). Temat står ovanför bilden.

One thought on “Dåså, var vi igång!

  1. Oj, vilken rivstart! 🙂

    Favoritbilderna för mig blir pepparkakorna, den vackra lampan med det vackra ljuset och den läckert fotade mobilen.

    Gott Nytt 2011!

Comments are closed.

Comments are closed.