Gott Nytt År!

Gott Nytt År!

Nu är det inte många timmar kvar så det är dags att önska er alla ett riktigt gott nytt pysselår, fotoår eller vad ni nu vill. 🙂

Själv hoppas jag iallafall på båda dessa.

Pysselhörnan börjar ta form på sin nya plats, det är fortfarande plenty (ehrum) att flytta så vi får se hur mycket som kommer följa med just nu, men jag siktar iallafall på lite mer att trycka in. Det ska nog gå bra. Hehe.

Fotograferingen har gått på sparlåga nästan ett par månader i och med kylan… lite trist, men så är det. Har ju inte varit iväg så himla mkt heller så det funnits nått annat spännande att fota än det man är hemmablind på.

Min “huvudet-i-sanden-uppgift” på fotokursen har jag lämnat in. Fick bli en halvt akutgrej. Vi skulle ju härma en fotograf (läs inspireras av deras stil) och där låste det sig totalt för mig tyvärr. Men men, det är inlämnat nu så jag hoppas det blir hyfsat ok, annars kan jag alltid göra en extrainlämning (hör på den va, precis som att jag skulle veta vad jag skulle lämna in då?). Nåja, nu har vi ett bildspel kvar att lämna in. Där kan vi fota nått nytt eller plocka ihop “gamla” bilder och göra typ en portfolio eller liknande. Det skall vara ca 1 minut, så det rör sig om ca 10 bilder kanske. Beror ju på hur man lägger upp det. Här har jag fått en liten idé iallafall till att fota några nya saker, så vi får se om det blir det eller om jag plockar av redan befintliga bilder. Har ca 10 dgr på min innan den skall vara inlämnad. Det är mest bildspelet i sig som är grejen här, inte att det bara är superbilder som är med.

Har även anmält mig till 365 foton 2011 och håller tummarna för att det går bättre nästa år än vad det gjorde i år. Det dödde ut lite i sanden kan man säga… vet inte varför. Blev lite flytt av bloggar mm och så halkade jag väl efter så mkt att det inte var skoj längre. Men nu är det nya tag som gäller så får vi hoppas att det blir bättre. Har iallafall preparerat bloggen med en egen flik för dom fotona så slipper det hamna massa här i den löpande bloggen, kan bli rätt trist ifall jag gör massuppdatering. 🙂

Än en gång – Gott Nytt År på er alla där ute!
Tack till familj och vänner som gjort 2010 till ett bra år. KRAM!

2 thoughts on “Gott Nytt År!

Comments are closed.

Comments are closed.