Länge sedan

Länge sedan

Här har det verkligen varit dött, får be om ursäkt för det!

Har blivit dåligt med fotografering sen kylan kom och dåligt med eget pyssel för tiden räcker inte till…

Fast, jag har faktiskt pysslat lite! Dels har jag kunnat jobba lite på julkortsproduktionen i år för en gångs skull eftersom det har blivit lite julkortskurser här i lagret i höst. En trevlig upptäckt att faktiskt ha ett gäng julkort färdiga redan nu. Normalt brukar jag sitta (OM jag överhuvud taget orkar) typ dagen efter att dom borde ha blivit postade och slita som en liten blå för att få några klara…
Ett litet smakprov kanske på vad som åstadkommits?

Har du tur kanske ett av dom landar i just DIN postlåda före (?) jul! 😉 Trodde dock att jag lyckades fått ihop fler än det var, men nåja, man får vara glad för det lilla. Jag har faktiskt även suttit och färglagt några motiv så jag har lätt att svänga ihop några fler.

Förra helgen fick jag sitta ner och pyssla helt för egen del. Då hade vi Dalapysslingen uppe i Laknäs bystuga. Även om jag och Anna-Lena sköter all service med mat, fika etc så hinner vi pyssla en del och det är riktigt trevligt. Lyckades för en gångs skull packa *lite* pysselsaker, men ändå hann jag inte ens med att använda en bråkdel. Konstigt det där! 😀 Fast jag hade att släpa på ändå så det räckte, hade ju saker till försäljning med mig oxå, och det blir ett antal backar även om man bara tar med små smakprov.
Minns nu inte riktigt hur många LO resp. kort jag fick ihop, men jag har för mig att det var ca 5 LO och 1 kort. Helt ok med tanke på att man fixar mat osv emellanåt.

Igår fick jag maken med mig som sällskap ner till fotomässan i Stockholm. Trevligt. Vi sladdade in strax efter 11 för att möta upp några kurskamrater på fotokursen och tillsammans med Ulrik Södergren (som är en av våra lärare) gå runt en sväng och kika på en del av fotoutställningen. Mkt trevligt. Roligt att få höra andras åsikter om bilderna och fundera vad man själv tycker och tänker. Vi hann ju så klart inte kika igenom allt för det var mängder med bilder, men vi fick se en del iallafall. Sen lunchade vi lite och efter det tog vi oss en tur bland alla “Pryttilar” på mässan och jag dregglade och suktade och hintade lite om julklappar för maken. Han verkade dock inte riktigt nappa på att köpa ett (eller två) 20.000:- objektiv för att visa vilken underbar och snäll make han var. Konstigt! 😉

Köpte ett par fotoböcker till mig själv och en till pappsen. Hittade även ett mässpris på en Spyder 3 Elite skärmkalibrering så jag slog till på den. Hade den på önskelistan ifall jag skulle springa över en så det passade utmärkt. Hade plånboken varit tjockare hade det kunnat följa med rätt mkt mer saker hem i bakluckan, men nu gapade båda ungefär lika tomma…
Såg Bingo Rimner där på mässan och sprang nästan över Göran Segeholm i en trapp efter lunch. 🙂 Fanns säkert en hel del “känsidar” där, men det var rätt mkt folk och då är det svårt att se vem man möter faktiskt. Fikade med en tjej från fotokursen som inte hann dit till träffen med Ulrik. Kul att passa på att se några “live” eftersom det är en distanskurs, så man träffar ju inte speciellt många av dom andra.

Blev ingen julskyltning för oss den här helgen, men det gör inte så mkt. Hörde att dom flesta som varit ute haft det rätt kallt om öronen och det står jag gärna över. Brukar få min beskärda del när jag är ner och packar hästmat, så även idag. Det blåste riktigt snåla vindar över Sjöbotten och temperaturen började sjunka lagom tills jag skulle ut. Hästarna lider dock inte det minsta av varken vind eller kyla så länge det inte kommer blötväder. Dom har rustat sig med en ordentlig päls vid det här laget och ser ut som små teddybjörnar allihopa. 🙂

Ett långt livstecken från undertecknad… ska se om jag kan skaka fram nått ur kameran till nästa inlägg… ha nu en fortsatt mysig 1a advent!

2 thoughts on “Länge sedan

  1. Ja, vintern har verkligen kommit tidigt och på fullaste allvar direkt. Här i Götet fryser vi i åtskilliga minusgrader och man får vara glad att det inte blåser också! Men vackert är det onekligen med snö och rimfrost.

    Varma kramar till dig och de dina!

Comments are closed.

Comments are closed.