Och så över till Legoland!

Och så över till Legoland!

En dag nästan helt utan foton blev det när vi begav oss över till Legoland…. det var inte så värst mycket att fota… och vid närmare eftertanke så SKA det finnas foton… men var HM-HM har dom lagt sig? Måste ha missat att kopiera över en mapp till rätt ställe tror jag bestämt. Nu när jag tänker efter så fotade jag ju alla broar mm vi åkte över. Måste gräva lite på djupet tror jag bestämt!

Nåja, Här kommer iallafall lite bilder från Legoland. Fotade massor, men det blir ju lite tradigt att visa allt så ni får ett par glimtar. Vi hade en härlig dag, även om det regnade till och från. Hade gärna botaniserat mer med kameran i mini-landen, men barnen tyckte tyvärr det var tråkigaste biten och drog hellre iväg till sånt som gick att åka eller nått som rörde sig lite mer. 🙂 Man kanske får önska en vuxen-dag på Legoland nån gång? PRO-resa kanske? ;-D

Comments are closed.