En glimt av västkusten

En glimt av västkusten

Den dag vi hade att spendera på västkusten gjorde vi en utflykt och åkte runt Båstad och Torekov och andra celebra ställen. 🙂 Skoj för en annan som aldrig satt sin fot där. *tror* inte vi såg några kändisar, men man kan aldrig vara säker. Jag är lite kass på att känna igen folk som sagt. (host-host)

Barnen tyckte dock det luktade URK av all tång, och vi vuxna fnissade glatt och försökte dölja att vi till viss del faktiskt höll med. Det är ju en otrolig skillnad på landskap och miljö mot hemma så det var en upplevelse för oss alla.

3 thoughts on “En glimt av västkusten

  1. Härlig fotokavalkad – hur mycket längtar man inte tillbaka till sommaren när man ser dessa bilder!? 🙂

  2. Härliga bilder!

    Såg att du också ska gå fotokursen i Borlänge. Roligt!
    Hoppas vi får ut lite mer av denna kurs. 🙂

Comments are closed.

Comments are closed.