Natur i rutan

Natur i rutan

Jodå, det händer faktiskt fortfarande att det blir lite naturfoton i kameran, och rätt ofta till och med. Har kanske bara inte chans att visa det så ofta.

Lillasyster hade kompisar hemma här en dag och vi gick ner till ångbåtsbryggan på promenad, då kan man alltid fota det som är efter vägen när man inte hinner med att fota tjejerna…. 😉

Sen roade jag mig med sommarsporten att mata småfåglar. Brukar köpa några påsar skalade solrosfrön och flirta lite med dom så här på försommaren då dom har ungar. Brukar vara uppskattat kan jag lova! 😉 Mysigt att titta på dom. Fast man får vara snabbare än en iller om man ska fånga dom på kort märkte jag – speciellt när dom tar till flykten! Hade långzoomen på, men ändå kom jag inte nära nog så fotot är beskuret en del.

Comments are closed.