Lite tyst här…

Lite tyst här…

men jag har njutit av solen, jobbat, motionerat hästar, kliat mig grå i huvudet över html-kod och sökt runt halva jorden efter koder, beskrivningar och förklaringar…. phu! Satt uppe till 00.20 igår för att jag bara inte ville ge mig. Till slut fick jag iallafall stänga ner och gå och lägga mig. 🙂 Var uppe 06.30 i morse och fortsatte… jag som brukar vara som ett lik när jag varit uppe så länge. HA! Snacka om engagerande.

Försöker få ordning på information och prislistor och ett som annat ang. fotograferingen. Vill ju att det ska gå in under företaget och då måste det liksom vara riktigt. 🙂 Jag fortsätter att promenera på den här stigen så får vi se vart det leder nån stans… man vet aldrig.

Idag har jag vi grävt ner 8 häckplantor framför nya altanen. Det blev 4 thujor som det förhoppningsvis ska bli lite höjd på och rama in altanen lite mer och sen 4st ölandstokar på resterande del. Känns som det var en bra plan iallafall så nu får vi hoppas att dom växer oxå. Måste åka iväg och köpa lite fler blommor att fylla altanen med, den är väl *host* lite stor så det ser lite halft öde ut just nu… fniss… Men men… jag tror inte vi misstycker vid midsommar när vi kan sitta ute hela släkten och inte heller helgen efter när Hotell Kjell är fullbelagt av pysseltokiga “tanter”. 😀

I morgon är det visst Sveriges Nationaldag eller nått… vad heter den numera? *pinsamt* Märks det att jag är lite dålig på att hålla reda på sånt där eller??? ;-DD OM jag kommer ihåg det så kanske jag drar till med att hänga ut flaggan – man vet aldrig! Kom faktiskt på att vi skruvade upp en sån där hållare på väggen förra sommaren… -om vi har använt den? Mjäe…. typ två gånger alldeles efter den blev uppsat iallafall. Vi är nog obotliga i det här huset! 😉

Comments are closed.