Displaya foton

Displaya foton

Det kan man göra på många olika sätt.
Har lekt lite med det här sättet – som kommer kunna beställas i samband med fotograferingar etc. Visst blir det snyggt?

I övrigt så är nu äntligen fotokursen i Falun klar. Jag lämnade in min lilla bok idag med foton från våra uppgifter + texten vi skulle skriva. Läraren skulle skicka tillbaka dom med post sen till oss, för hon hade inte tid att ta in dom och kolla dom tidigare så hon fick göra det efter kursen istället. Bara att hålla tummarna för att man får sina poäng. Å andra sidan – varför inte liksom? Vad skulle vi kunna ha gjort “fel”?? Vi har lämnat in uppgifterna, alla tolkar ju foton på sitt sätt, och sen har vi skrivit vår text på 1500 ord som var totalt fri. Inga direktiv, ingenting… hur mkt fel kan man ha i en sån text? 😉 Så, jag hoppas på ytterligare 7,5 intjänade högskolepoäng där. 🙂 Nu ska jag sätta fart och göra klart Jönköpings-kursen som jag kallar den. Visuell kommunikation heter den väl egentligen. Har ju två uppgifter att lämna in. En är färdigfotad men skall skrivas ihop och så klart lämnas in, den andra är helt ogjord men jag har iallafall en plan – alltid nått.

Har suttit och spånat och spånat hur man ska göra med fotograferingen mm framöver och i och med att jag nu fått rätt många förfrågningar ang. TFP så känner jag att jag inte kan ta åt mig fler just nu (som jag skrev i tidigare inlägg). Tanken är ju att övergå till betalda uppdrag så klart och gratis-utbytet får inte ta överhanden. TFP använder man när det är något man känner att man vill öva mer på helt enkelt.

Så det lutar åt att jag nu istället drar igång lite i Juli och då med kraftiga rabatter på alla priser, och sen tuffar det helt enkelt vidare i höst på nån av alla livets stigar. Ska bli riktigt spännande!

One thought on “Displaya foton

  1. Va duktig du är!

    Jag har sökt “jönköpings-kursen” 😉 till hösten, hoppas jag kommer in.

Comments are closed.

Comments are closed.