Vårtecken

Vårtecken

Visst är det nu man tittar efter vårtecken var man än går?
Rätt mysigt faktiskt. 🙂

Idag fångade jag följande på bild:

Det är ganska grått och trist där ute just nu, men sååå skönt att snön är borta!

Sen hittade jag min första! *lycklig*
Jag vet, det är ju rätt trist att titta på andras bilder av sånna här, för det säger kanske inte så mycket, men ni kanske iallafall kan föreställa er lyckan att se och hitta er egen “första”… 🙂

Och så dom här godingarna så klart.
Tyvärr var det lite mörkt där i hörnet som jag kunde gå in och fota så det blev lite suddigt såg jag när jag kom hem. Men men… ett mysigt vårtecken iallafall!

Nu har jag gjort slag i saken och reggat mig hos Mozy som är en onlinetjänst för backup av datafiler. Så nu tickar det och går och säkrar förhoppningsvis det som finns i “dumburken”. Första uppdateringen tar lååååång tid (beroende på hur mkt filer man har så klart) men sen kan man ställa in att den regelbundet gör backup av bara dom nya filerna och då går det så klart mkt fortare. Smidigt. Kanske man kan börja koppla av lite ang. nojjan med datakrascher… (förhoppningsvis)

Comments are closed.