Nassarna

Nassarna

Roade mig med att beskära och komma lite närmare nassarna…

… tycker dom är lite otäcka jag…


Man kan nästan skönja betarna trots att fotot är så brusigt…. isch!

Lite kul att kunna fota dom så klart, men det får nog bli trygga luddiga hästar i fortsättningen. 🙂

Idag har det inte hänt mycket nytt under solen förutom att solen faktiskt varit framme och värmt rätt bra så temperaturen var minsann upp och vände ovanför nollan, det såg jag nog! Själv har jag tillbringat mesta delen av dagen inomhus så jag håller tummarna för att det blir lika fint mot slutet av veckan när jag tänker avsätta tid för att fota mina uppdrag till högskolekurserna. Nu behöver det VERKLIGEN bli av. *suck* På fredag ska jag föresten ut och fota en kompis barn – förhoppningsvis i vårsolen! 🙂 Lite roligt när man har något riktigt att koncentrera sig på.

Förkylningen har passerat men huvudvärken består… lite jobbigt. Är inte den som knaprar tabletter i onödan heller så man kanske får klassas dum för att man lider… vad vet jag. Hoppas iallafall att det ger med sig snart.

Comments are closed.