Fotat grisar idag!

Fotat grisar idag!

Idag åkte vi upp för att kolla om grisarna var framme på kvällen när vi kom hem, och det var dom! Perfekt läge att fota eftersom solen precis gått ner så det var fortfarande hyfast ljust ute. Så klart skulle man haft lite mer zoom, men man kan inte få allt. 😉

Ytterligare ett foto finns om du rullar ner och kollar på ett av 365-foton-2010-inläggen. 🙂

I morse tog jag mig en härlig ridtur i solskenet. Eftersom det är lite bökigt att ha kameran med sig så kom jag på att det ju faktiskt går att ta ett snabbfoto med mobilen istället, så det gjorde jag. Rulla ner till ytterligare ett 365-foton-2010-inlägg så ser du min härliga utsikt!

Tog det här fotot när vi kom tillbaka från ridturen oxå, för att visa “framsidan” på mitt älsklingstroll. Visst är han helt underbar? (och hårig… haha)

Nu på kvällen har jag dessutom varit i ladugården och fotat lite med grannen. Hon går på samma kurs som mig i Falun och ville testa studioblixtarna så vi fotade varann en stund. Ska redigera ett par av fotona så kommer dom säkert upp här i bloggen så småningom.

Comments are closed.